bemutatkozom
Zölei-Kocsis Blanka szövegíró
Blanka vagyok

Z. Kocsis Blanka vagyok. Három gyermek anyukája. Dumagép. Álmodó.

Szeretem a szokatlan megoldásokat. Ha hagyományos úton járnék, arról írnék, hogy már kislány koromban is szerettem a nyelvzsonglőrködést. Bújtam a nyelvi játékgyűjteményeket és mindenem volt a Scrabble. Igaz volna ez is.

Valójában azért merültem el a magyar nyelvben- nyakig és még tovább-, mert a szavak a legjobb barátaim. Szeretek kapcsolódni általuk másokhoz. Szeretek megérteni és értve lenni. Hiszek benne, hogy a megfelelő szavak megtalálásával ajtókat nyithatunk egymásra. Hiszek a produktív és előre mutató vitákban. Meggyőződésem, hogy addig, amíg kíváncsiak vagyunk egymásra, semmi nincs veszve. Addig, amíg nyitottak vagyunk, bármi megváltozhat. Bármit megváltoztathatunk.

Azért kezdtem írni, mert szerettem volna, ha azok is szóhoz jutnak, akiknek nem a beszéd az erősségük. Úgy láttam, hogy sok olyan termelő, alkotó és gondolkodó van, akik magas minőségben, unikális módon hoznak létre értékteremtő alkotásokat, mégsem találnak rájuk, mert nem tudják, hogyan hallassák a hangjukat.

Győr környéki szövegíróként ők lettek az első ügyfeleim. Mára elsősorban olyan nőkkel, családokkal és vállalkozásokkal dolgozom, akik amellett, hogy fontosnak tartják a piaci növekedést, törekszenek a fenntarthatóságra. Olyan Emberekkel, akiknek vannak céljaik. Akik tudják hova tartanak. Akik szeretnének minden területen maximálisan teljesíteni, s akik ehhez segítséget is elfogadnak.

Számomra ezek a megbízások többek, mint munka. Bizalom, melyet megbecsülök, s melyre minden körülmények között igyekszem rászolgálni. Megtiszteltetés, ha segíthetek egy álomnak megszületni és valóra válni. Öröm, ha sikeres vagy.

Neked mi az álmod?

Z. Kocsis Blanka kreatív szövegíró
Zölei Blanka
más tollával ékeskedni

Hatalmas a zaj, tele a fejünk gondolatokkal és az életünk rohanással… Ma már nem érvényes az a tézis, hogy a kiváló termékek eladják magukat. Ahhoz, hogy észrevegyenek, folyamatosan jól kell teljesítened, adnod kell a saját és terméked megjelenésére egyaránt. Ha mondasz, teszel vagy írsz valamit, ma már pillanatok alatt eljuthatsz többezer emberhez.

Nem mindegy tehát, hogy mit és mikor adsz közre. Spórold meg magadnak az idegeskedést! Delegáld a szövegírást annak, aki épp olyan szenvedéllyel dolgozik rajta, mint te a magad munkáján. Válassz engem! Szenvedélyesen szeretek írni, s a sikered számomra legalább annyira fontos, mint neked. Nekem a mintha nem elég. Amikor az édesanyád, a párod vagy a legjobb barátnőd sem tudja megkülönböztetni az én írásomat a te legbensőbb gondolataidtól, akkor ér véget a munkám. Ha te sikeres vagy, ha kiemelkedsz, ha felfigyelnek rád: számomra a legnagyobb elismerés!

Ha készülő honlapodra szeretnél tökéletes bemutatkozó szöveget, ha marketing célú cikkekre van szükséged, blogot vezetnél írói véna nélkül, vagy a tökéletes szlogent keresed, fordulj hozzám!