Rólam

Egy jó szövegíró aranyat ér…

Legalábbis ezt mondják azok a cégvezetők, marketingspecialisták, kreatívok és head of mindenfélék, akikkel munkám során kapcsolatba kerülök. Nem véletlenül! Hiszen egy igényesen elkészített, jól seozott szöveg mérhető eredményekkel, konverziókkal és végső soron eladásokkal, egyértelmű bevétellel jár. Ezért nem mindegy, mit szövegelsz.

Ezért van szükséged rám is: egy profi szövegíróra, aki beszél SEO-ul, felfogja, mit magyaráz a webfejlesztő, mit akar a sapis és tudja, mire vágyik a vásárló. Rám, aki jól kommunikálok szóban és írásban, aki segítek feltárni és feloldani az esetleges kommunikációs ellentéteket a csapaton belül, ha szükséges. Rám, aki a közös munka teljes ideje alatt céged, szolgáltatásod és/vagy terméked mellé áll és segít, hogy minél többen felismerjék, te vagy a legjobb.

Akár a start mezőnél, akár vállalkozfejlesztésed során vonsz be a szövegíró munkába, jól jársz velem. Szívesen gondolkodom veled és örömmel hangolom össze a különféle részfeladatokat. Fordítok magyarról magyarra, ha nem igazodsz ki az egyes szakmai nyelvek útvesztőiben. Értem, hogyan támogatják egymást a marketing egyes ágai, így a tartalommutáció szempontját sem tévesztem szem elől. Ugyanakkor tisztában vagyok a kompetenciahatáraimmal és nem ígérek olyat, amit nem tudok megvalósítani.

Szövegíró Z. Kocsis Blanka

Ahol már kipróbáltam magam és szívesen dolgozom:

 • Agrikultúra és mezőgazdaság
 • Beauty és lifestyle
 • Egészségügy
 • Egyéb szolgáltatások
 • Edukáció
 • Event marketing
 • Gasztronómia és vendéglátás
 • Kulturális tevékenységek, események
 • Marketing
 • Szexuális egészség, szexuálkultúra
 • Szövegírás segítő szakmák (pszichiáter, pszichológus, coach, mentor, fejlesztő- és gyógypedagógus stb.) számára
 • Szolgáltatások

Válassz engem kiváló minőségű kreatív szöveges tartalmakért!

Mit tudok adni neked és cégednek?

Lássuk!

01

Egyéni vállalkozóként pontosan tudom, milyen minden erődet összegyűjtve rajtvonalhoz állni és dolgozni az álmodért. Ismerem a kezdők szerencséjét és a bukás keserű ízét. Előre tudom, milyen hibákat fogsz elkövetni növekvő vállalkozásod fejlesztése során a szöveges tartalomgyártás területén. Hiszen vagy magam is elkövettem őket kezdőként, vagy dolgoztam már olyannak, aki nem hitt nekem.

Ha velem dolgozol, nem titkolok majd előled semmit. Professzionális szakmai szolgáltatásokkal, segítő-támogató attitűddel, transzparens kommunikációval segítelek. Követlek, ha tudod, mit akarsz és javaslok, ha ötletre van szükséged. Közben pedig kreatív, jól konvertáló, szerethető szövegeket készítek neked és vállalkozásodnak.

02

Ügynökségi szövegíróként, content marketing specialistaként tudom, hogy mindenkinek kell egy csapat. Egy team, amire számíthatunk, egy banda, ami ösztönöz, egy maroknyi vérprofi szakember, akinek a tudása és szakértelme hegyeket mozgat meg.

Értem és beszélem a különféle szakmák nyelvét. Jól dolgozom briefből, kiismerem magam a brandbookban, jól beszélek angolul és tudom, hogyan támogatják egymást a különféle rendszerek. Mindezek mellett nem feledkezem meg kompetenciahatáraimról se: elmondom, mihez értek és mihez nem.

Profi SEO szövegírás, kreatív tartalommarketing ötletek, virtuóz nyelvhasználat, erőlködéstől mentes PR-szövegek? Én vagyok a te embered! Blog cikkek, PR, marketing anyag szövegírás, weboldal és webáruház szövegezés, termékleírás készítés, email és hírlevél szövegírás: tőlem megkaphatod. Kérd a 15 perces ajándék konzultációt még ma!

03

Szabadúszó újságíróként megtanultam, hogy fontos az értő-megtartó figyelem. Ahogy megfelelő helyen, módon és időben feltett kérdések, a tapintat, az odafigyelés és az empátia, a türelem. Megtanultam hallgatni és hallani.

Megtapasztaltam, mennyit számít a jól megválasztott kifejezés, a feszes munkatempó és nagy nyomással járó munkakörülmények között is állandó jó teljesítmény, a láthatóság. Blog cikk vagy natív, közlemény vagy interjú, PR anyag vagy magazinmegjelenés: én megírom neked!

Szövegíró Z. Kocsis Blanka

Az utolsó szó jogán

A szavak a legjobb barátaim. Szeretek kapcsolódni általuk másokhoz. Szeretek megérteni és értve lenni.

Hiszek benne, hogy a megfelelő szavak megtalálásával ajtókat nyithatunk egymásra. Hiszek a produktív és előremutató vitákban.

Meggyőződésem, hogy amíg kíváncsiak vagyunk egymásra, amíg maradnak szavaink egymásnak, semmi nincs veszve. Addig bármit elérhetünk és bármit megváltoztathatunk.

Referenciák

Rólam mondták

„Blankával dolgozni? Könnyű volt mint az 1×1. Ami igazán megfogott, hogy meglátta bennem azokat a mondatokat amiket én nem tudtam kifejezni. Egyben önismeret is volt számomra. Köszönettel tartozom Blankának, hogy áttudta adni a mondanivalómat. Gondolkozás nélkül ajánlom, ez nem kérdés…”

Duncsák Krisztina
MAGYAR IDEGENVEZETŐ ÉS UTASKÍSÉRŐ, PORTUGÁLIA

„Blanka megbízható, alapos és rendkívül kreatív szakember. Mindenre azonnal van új ötlete - javaslata. Képes a »fejemmel gondolkodni«, a száraz szakmai témákat is könnyed, lazán dolgozza fel. Nála a legjobb kezekben van a vállalkozásom, szívesen ajánlom!"

Babus Edina
FÜGGETLEN HITELSZAKÉRTŐ, MONEY.HU NETWORKING SZAKÉRTŐ

„...éreztem, hogy valaki olyannal ülök szemben aki valóban kíváncsi arra amit képviselek. Így meg sem lepett hogy ez a cikk teljes mértékig vagy még talán annál is jobban visszatükrözi A személyiségemet és azt az életformát és gondolkodást amit képviselek. Elolvasva a cikket azt éreztem hogy aki ezt írta odafigyelt rám szeretettel írta meg ezt a cikket. Úgy gondolom egy szövegírótól ennél többet kívánni sem lehetne, ezt az élményt sosem fogom elfelejteni...”

Mészáros Szilvia
MASTER FRANCHISORA, NYELVTANÁR, HELEN DORON ENGLISH

„Blanka személyében találtam meg azt a partnert, aki értette mi a márkánk legfőbb üzenete, és első perctől kezdve remekül segít ezt és a mögötte lévő életérzést eljuttatni / közvetíteni vásárlóink felé is. Rendkívül kedves, együttműködő, kreatív ötletei segítségével pedig a weboldalunk újra szövegezése után, ma már folyamatos munkakapcsolatban vagyunk. Segít a social felületeink szövegezésében, vásárlóink edukálásában cikkeink által.”

Vályi-Bercsényi Renáta
MAGYAR FRANCHISOR, MARINA MIRACLE

„Imádok Blankával együtt dolgozni, mert mindig proaktív és kegyetlenül őszinte. Biztos lehetek abban, hogy elmondja a véleményét és a legjobbat akarja a vállalkozásomnak. Évek óta dolgozunk együtt és minden alkalommal többet, jobbat kaptam, mint amit vártam. Legszívesebben azt mondanám, dolgozzon csak nekem, mert ha a konkurencia megkapja, akkor tudom, ők is legalább olyan jó szövegekkel fognak debütálni és olyan sikereket fognak elérni, mint mi."

Pincz Petra
AZ ÁTHIDALÓ ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ PROGRAM MASTER FRANCHISORA

„Blanka személyében az első perctől kezdve megtaláltuk a partnert, aki azonosulni tud célkitűzéseinkkel, aki érti és érzi, hogy milyen gondolatokat szeretnénk továbbítani web- és Facebook oldalainkon. Írásai könnyedek, gördülékenyek, miközben tartalmazzák azokat az értékeket, amelyek fontosak számunkra. Az együttgondolkodás hatékonnyá teszi a közös munkát, proaktivitásának köszönhetően az általa biztosított tartalmak naprakészek és aktuálisak.”

Szokoli Bernadett
SZAKMAI VEZETŐ, MÉRTÉKADÓ CSALÁDI ÉS KARRIERPONT

„Blankával 2018 óta dolgozunk együtt. A szövegírás és tartalomgyártás értékes, ha jól csinálod. Nekünk nem ment profi szinten. Így szükségünk volt valakire, aki úgy tud írni, hogy az olvasó nem jön rá belőle, hogy ez a feladat ki lett szervezve. Blanka tökéletesen rá tudott hangolódni a cégünk tevékenységére. Segítségünkre volt a weboldalunk szövegeinek megírásában, a termékleírásokban, promóciós anyagok szövegezésében… bármit rá bízhattunk, mert a végeredmény mindig professzionális lett.”

Maszler Kata
KREATÍV VEZETŐ, TAIYAKING HUNGARY

„Bátortalanul kértem segítséget Blankától, de amikor láttam a saját keszekusza gondolataimat rendezve, értelmesen, kiegészítve, nagyon átsegített a vergődő időszakon. Nagyon sokat segített, hogy volt egy összefoglaló, lényegretörő bemutatkozó szöveg ahol képviselhettem magamat és a termékeimet. Blanka személyében, egy kimondottan kedves, empatikus, határidőket betartó, személyt ismertem meg, akinek szakmai hozzáállását, tudását és sokszínűségét a mai napig csodálom.”

Farkas Csenge
TULADONOS, FARKAS CSENGE HANDMADE

„Amikor Blankával összehozott a sors és véleményezte a weboldalam szövegét, azt mondta, lehetne még rajta csiszolni. Meglepett, de izgatottan vártam milyen lesz az, ami ennél is jobb. Beszélgettünk. Habár az ország másik végén élek, ez nem okozott problémát. Blanka véleménye az volt, hogy nem jön át a szövegekből, amilyen valójában vagyok. Amikor elolvastam a nekem írt bemutatkozót… meghatódtam. Imádtam. Az enyém volt. Az első betűtől az utolsóig.”

Garzóné Pálocska Andrea
TULADONOS, YOUR PERFECT DESIGN

„Zölei Blankát, mint szövegírót már több alkalommal megkerestem, hogy helyettem fogalmazzon meg olyan írásokat, amiket nekem -olyan színesen, ahogy ő tud írni- nem sikerült volna papírra vetni. Mélyrehatóan kérdezett bele olyan helyzetekbe, amik szükségesek voltak a szöveg kivitelezéséhez. Meglátott olyan aspektusokat, amik nekem nem jutottak eszembe. Szívből ajánlom mindenkinek. ha személyes vagy céges dolgokat szeretne prezentálni a célközönsége számára.”

Petrovics Olga Grafifruska
TULADONOS, A1 VIZUÁL KFT.

„Blankával a közös munka egy tartalmas, tanulságos, ám jó kedélyű és humorral tűzdelt beszélgetéssel kezdődött. Amikor megkaptam az első tervezetet, leesett az állam. Megdöbbentő, hogy egy másfél órás beszélgetés során milyen profi módon ráérzett arra, hogy mit szeretnék, milyen vagyok én magam. És mindezt úgy formálta szavakba, hogy szó szerint a hitvallásom került ki a kezei közül. Bízd rá magad és nem fogsz csalódni!”

Varsányi Valentina
LAKBERENDEZŐ, HARMÓNIA LAKBERENDEZÉS

„Blanka mindig alapos, maximalista és felkészült. Újfajta szemlélettel ismertetett meg bennünket. Általa értettük meg, hogy a kommunikáció fontos és tanulható!”

Ildikó és Balázs
TULAJDONOSOK, ZÜMI MÉHÉSZET PANNONHALMA