rólam mondták

„Blanka személyében találtam meg azt a partnert, aki értette mi a márkánk legfőbb üzenete, és első perctől kezdve remekül segít ezt és a mögötte lévő életérzést eljuttatni / közvetíteni vásárlóink felé is. Rendkívül kedves, együttműködő, kreatív ötletei segítségével pedig a weboldalunk újra szövegezése után, ma már folyamatos munkakapcsolatban vagyunk. Segít a social felületeink szövegezésében, vásárlóink edukálásában cikkeink által.”

Bercsényi Renáta

magyar franchisor, Marina Miracle

„Nagyon személyes dolog valakiről egy PR cikket megírni, ehhez mindig két ember kell. Fontos az a személy, akiről a cikk szól, illetve az író akinek az a feladata, hogy megragadja azokat a fontos dolgokat az alanyról, amiket ő képvisel, akár anélkül, hogy ő ezt kimondaná. Esetemben ez a beszélgetés nagyon rövidnek tűnt, pedig majdnem kettő óra volt, mert nagyon kellemes hangulatban telt és azt éreztem, hogy valaki olyannal ülök szemben aki valóban kíváncsi arra amit képviselek. Így meg sem lepett hogy ez a cikk teljes mértékig vagy még talán annál is jobban visszatükrözi A személyiségemet és azt az életformát és gondolkodást amit képviselek. Elolvasva a cikket azt éreztem hogy aki ezt írta odafigyelt rám szeretettel írta meg ezt a cikket. Úgy gondolom egy szövegírótól ennél többet kívánni sem lehetne, ezt az élményt sosem fogom elfelejteni. Nagyon szépen köszönöm hogy ez a cikk megszülethetett és örülök neki hogy egy ilyen emberrel sikerült megismerkednem!”

Mészáros Szilvia

master franchisora, nyelvtanár, Helen Doron English

„Blankával dolgozni? Könnyű volt mint az 1×1. Ami igazán megfogott, hogy meglátta bennem azokat a mondatokat amiket én nem tudtam kifejezni. Egyben önismeret is volt számomra. Köszönettel tartozom Blankának, hogy áttudta adni a mondanivalómat. Gondolkozás nélkül ajánlom, ez nem kérdés…”

Duncsák Krisztina

Magyar idegenvezető és utaskísérő, Portugália

“Blanka személyében az első perctől kezdve megtaláltuk a partnert, aki azonosulni tud célkitűzéseinkkel, aki érti és érzi, hogy milyen gondolatokat szeretnénk továbbítani web- és Facebook oldalainkon. Írásai könnyedek, gördülékenyek, miközben tartalmazzák azokat az értékeket, amelyek fontosak számunkra. Az együttgondolkodás hatékonnyá teszi a közös munkát, proaktivitásának köszönhetően az általa biztosított tartalmak naprakészek és aktuálisak.”

Szokoli Bernadett

Szakmai vezető, Mértékadó Család és KarrierPont

„Blankával 2018 óta dolgozunk együtt. A szövegírás és tartalomgyártás értékes, ha jól csinálod. Nekünk nem ment profi szinten. Így szükségünk volt valakire, aki úgy tud írni, hogy az olvasó nem jön rá belőle, hogy ez a feladat ki lett szervezve. Blanka tökéletesen rá tudott hangolódni a cégünk tevékenységére. Segítségünkre volt a weboldalunk szövegeinek megírásában, a termékleírásokban, promóciós anyagok szövegezésében… bármit rá bízhattunk, mert a végeredmény mindig professzionális lett.”

Maszler Kata

Kreatív vezető, Taiyaking Hungary

„Bátortalanul kértem segítséget Blankától, de amikor láttam a saját keszekusza gondolataimat rendezve, értelmesen, kiegészítve, nagyon átsegített a vergődő időszakon. Bátran föl mertem vállalni magamat, a munkáimat és a további megkeresések kapcsán nagyon sokat segített, hogy volt egy összefoglaló, lényegretörő bemutatkozó szöveg ahol képviselhettem magamat és a termékeimet. Blanka személyében, egy kimondottan kedves, empatikus, határidőket betartó, személyt ismertem meg, akinek szakmai hozzáállását, tudását és sokszínűségét a mai napig csodálom.”

Farkas Csenge

Tulajdonos, Farkas Csenge Handmade

„Idén kezdtem vállalkozásba és a saját weboldalamhoz én magam írtam a szöveget. Azt gondoltam egész jó lett. Amikor Blankával összehozott a sors és véleményezte az oldalam, azt mondta, lehetne még rajta csiszolni. Meglepett, de izgatottan vártam milyen lesz az, ami ennél is jobb. Beszélgettünk. Habár az ország másik végén élek, ez nem okozott problémát. Blanka véleménye az volt, hogy nem jön át a szövegekből, amilyen valójában vagyok. Amikor elolvastam a nekem írt bemutatkozót… meghatódtam. Imádtam. Az enyém volt. Az első betűtől az utolsóig.”

Garzóné Pálocska Andrea

Tulajdonos, Your Perfect Design

Zölei Blankát, mint szövegírót már több alkalommal megkerestem, hogy helyettem fogalmazzon meg olyan írásokat, amiket nekem -olyan színesen, ahogy ő tud írni- nem sikerült volna papírra vetni. Mélyrehatóan kérdezett bele olyan helyzetekbe, amik szükségesek voltak a szöveg kivitelezéséhez. Meglátott olyan aspektusokat, amik nekem nem jutottak eszembe. Szívből ajánlom mindenkinek. ha személyes vagy céges dolgokat szeretne prezentálni a célközönsége számára.

Petrovics Olga Grafifruska

Tulajdonos, A1 Vizuál Kft.

“Blankával a közös munka egy tartalmas, tanulságos, ám jó kedélyű és humorral tűzdelt beszélgetéssel kezdődött. Amikor megkaptam az első tervezetet, leesett az állam. Megdöbbentő, hogy egy másfél órás beszélgetés során milyen profi módon ráérzett arra, hogy mit szeretnék, milyen vagyok én magam. És mindezt úgy formálta szavakba, hogy szó szerint a hitvallásom került ki a kezei közül. Bízd rá magad és nem fogsz csalódni!”

Varsányi Valentína

Lakberendező, Harmónia Lakberendezés

„Blanka mindig alapos, maximalista és felkészült. Újfajta szemlélettel ismertetett meg bennünket. Általa értettük meg, hogy a kommunikáció fontos és tanulható!”

Ildikó és Balázs

Tulajdonosok, Zümi Méhészet Pannonhalma

“Blankával a közös munka első pillanatától kezdve egymásra hangolódtunk, szinte ki sem mondtam, mit szeretnék, ő pontosan tudta. A szövegei tökéletesen átadták azt az érzést, amit közvetíteni akartam az ügyfeleim felé.”

Csőke-Vidács Henriett

Pénzügyi tanácsadó