kreatív szövegírás
laptop és notesz és tollak

Előfordulhat, hogy még nem tudod, mit akarsz mondani. Az is lehet, hogy már megfogalmazódott a mondanivalód, csak nem látod magad előtt, hogyan is kellene elmondani. Mindkét esetben tudok segíteni! Együtt átgondoljuk, hogy mire van pontosan szükséged. Innen már csak egy lépés a siker, amiért dolgozol.

Honlap szövegezés

Közösségi média

Cikkek neked

Marketingszöveg

Privát üzenetek

1

Honlapok szövegezése, bemutatkozó szövegek

Szeretnéd, ha minél többen kattintanának a weboldaladra és ott minél tovább időznének? Az összehangolt és átgondold dizájn ehhez elengedhetetlen, de legalább ilyen fontos a minőségi képi és szöveges tartalom is. Győzd meg látogatóidat, hogy nincs nálad jobb a piacon!

A jó bemutatkozó szöveg gazdag információkban. Lenyomat, rólad. Összetéveszthetetlen esszenciája gondolataidnak, személyiségednek. Humoros vagy éppen tudományos termékleírásokkal pedig nemcsak megragadhatod, hanem fenn is tarthatod az érdeklődők figyelmét. Érjük el együtt, hogy még többet akarjanak belőled és szolgáltatásaidból, termékeidből!

2

Közösségi média: bemutatkozók és tartalomgyártás

A jelen-lét elkerülhetetlen eleme hétköznapjainknak. Felismerted, mennyire fontos az online kommunikáció meglévő és potenciális ügyfeleiddel, de nincs időd a tartalomgyártásra? A Facebook hírfolyamod megtöltése olyan energiákat kíván, melyeket munkád más területein szeretnél hasznosítani? Teher számodra a napi, heti kreatív megjelenés? Bízd rám a nemszeretem melót! A te stratégiád, a te stílusod, az én szavaim = siker!

3

Cikkek Neked: újság- és PR cikk, blogposzt, magazinmegjelenés

A nyomtatott vagy digitális sajtóban való megjelenés nagy lehetőség, nagy nyomás és nagy felelősség. Lehet, hogy

  • profi vagy a szakmádban, de nehezen adod át a szaktudásodat, vagy
  • nem akarod kihagyni az alkalmat a megjelenésre, de nincs rá időd, esetleg
  • nehezedre esik, ha nemcsak a szakmád van a középpontban, hanem te magad is.

Ne törődj bele! Segítségemmel határidőre elkészül az a blogbejegyzés, magazinba passzoló beszámoló, PR cikk, vagy újságcikk, amelyre vágytál. Legyél kompromisszumkész- valami másban!

Nem kell aggódnod! Az, hogy az írás nem a te klaviatúrádból származik, kettőnk titka marad. A diszkréció számomra épp olyan fontos, mint neked.

4

Marketingszöveg, reklámszöveg, szlogen

Tudom, hogy a terméked vagy szolgáltatásod számodra olyan, mint egy a gyermekeid közül. Szereted és hiszel benne. Szeretnéd, ha mások is megismernék és épp úgy megkedvelnék, mint te. A legjobbat nyújtod és a legtöbbet akarod kihozni belőle. Ezért, amikor reklámhoz folyamodsz, nehezedre eshet meglátni, mi a legfontosabb. Miben rejlik a te valódi erőd?… Találd meg velem!

Tökéletes hirdetés írása legfeljebb 160 karakterben?! Lehetséges! Semmi túlzás, semmi részigazság. Csak a lényeg, tömören. Se több, se kevesebb.

5

Privát üzenetek

  • Hiszel a hagyományos értékrendben?
  • Illatos levélpapíron mondanád el, mennyire szereted, de nem vagy a szavak embere?
  • Esküvőd lesz és köszöntenéd az egybegyűlteket vagy a kedvesed, de félsz megszólalni mások előtt?
  • Beszédet kell mondanod a munkahelyeden, de már előre utálod az egészet?
  • Egyedi mesét szeretnél gyermekednek egy nevelési probléma feloldására?
  • A Mikulás címe ismeretlen, mégis szeretnéd, ha válaszolna?

Ne csüggedj! Csak egy lépésre vagy a megoldástól. Kérj árajánlatot egyedi terved megvalósításához MOST!