Beszédírás, nyilvános szereplések

Nyilvános szereplés és kell egy jó beszéd? Egyszer minden vállalkozó életében eljön az pillanat, amikor ki kell lépnie a fényre.
Ha most jött el a te időd, dolgozzunk együtt!

Miben tudok neked segíteni?

$

Konzultáció keretében felmérjük, pontosan mit és hogyan szeretnél mondani.

$

Megkeressük a saját hangod és a márkaüzenetek, márkaértékek tükrében meghatározzuk a részleteket.

$

Elkészítem számodra a sorvezetőt vagy megírom a beszéded, amit aztán szabadod használhatsz az eseményen.

Jó hír! Igény esetén nagy tapasztalattal rendelkező professzionális előadó kollégám segít neked felkészülni, így magabiztos lehetsz. Beszédtechnika, coaching, egy jó beszéd: képes vagy rá!

Referenciák

Rólam mondták

„Blankával dolgozni? Könnyű volt mint az 1×1. Ami igazán megfogott, hogy meglátta bennem azokat a mondatokat amiket én nem tudtam kifejezni. Egyben önismeret is volt számomra. Köszönettel tartozom Blankának, hogy áttudta adni a mondanivalómat. Gondolkozás nélkül ajánlom, ez nem kérdés…”

Duncsák Krisztina
MAGYAR IDEGENVEZETŐ ÉS UTASKÍSÉRŐ, PORTUGÁLIA

„Blanka megbízható, alapos és rendkívül kreatív szakember. Mindenre azonnal van új ötlete - javaslata. Képes a »fejemmel gondolkodni«, a száraz szakmai témákat is könnyed, lazán dolgozza fel. Nála a legjobb kezekben van a vállalkozásom, szívesen ajánlom!"

Babus Edina
FÜGGETLEN HITELSZAKÉRTŐ, MONEY.HU NETWORKING SZAKÉRTŐ

„...éreztem, hogy valaki olyannal ülök szemben aki valóban kíváncsi arra amit képviselek. Így meg sem lepett hogy ez a cikk teljes mértékig vagy még talán annál is jobban visszatükrözi A személyiségemet és azt az életformát és gondolkodást amit képviselek. Elolvasva a cikket azt éreztem hogy aki ezt írta odafigyelt rám szeretettel írta meg ezt a cikket. Úgy gondolom egy szövegírótól ennél többet kívánni sem lehetne, ezt az élményt sosem fogom elfelejteni...”

Mészáros Szilvia
MASTER FRANCHISORA, NYELVTANÁR, HELEN DORON ENGLISH

„Blanka személyében találtam meg azt a partnert, aki értette mi a márkánk legfőbb üzenete, és első perctől kezdve remekül segít ezt és a mögötte lévő életérzést eljuttatni / közvetíteni vásárlóink felé is. Rendkívül kedves, együttműködő, kreatív ötletei segítségével pedig a weboldalunk újra szövegezése után, ma már folyamatos munkakapcsolatban vagyunk. Segít a social felületeink szövegezésében, vásárlóink edukálásában cikkeink által.”

Vályi-Bercsényi Renáta
MAGYAR FRANCHISOR, MARINA MIRACLE

„Imádok Blankával együtt dolgozni, mert mindig proaktív és kegyetlenül őszinte. Biztos lehetek abban, hogy elmondja a véleményét és a legjobbat akarja a vállalkozásomnak. Évek óta dolgozunk együtt és minden alkalommal többet, jobbat kaptam, mint amit vártam. Legszívesebben azt mondanám, dolgozzon csak nekem, mert ha a konkurencia megkapja, akkor tudom, ők is legalább olyan jó szövegekkel fognak debütálni és olyan sikereket fognak elérni, mint mi."

Pincz Petra
AZ ÁTHIDALÓ ISKOLA ELŐKÉSZÍTŐ PROGRAM MASTER FRANCHISORA

„Blanka személyében az első perctől kezdve megtaláltuk a partnert, aki azonosulni tud célkitűzéseinkkel, aki érti és érzi, hogy milyen gondolatokat szeretnénk továbbítani web- és Facebook oldalainkon. Írásai könnyedek, gördülékenyek, miközben tartalmazzák azokat az értékeket, amelyek fontosak számunkra. Az együttgondolkodás hatékonnyá teszi a közös munkát, proaktivitásának köszönhetően az általa biztosított tartalmak naprakészek és aktuálisak.”

Szokoli Bernadett
SZAKMAI VEZETŐ, MÉRTÉKADÓ CSALÁDI ÉS KARRIERPONT

„Blankával 2018 óta dolgozunk együtt. A szövegírás és tartalomgyártás értékes, ha jól csinálod. Nekünk nem ment profi szinten. Így szükségünk volt valakire, aki úgy tud írni, hogy az olvasó nem jön rá belőle, hogy ez a feladat ki lett szervezve. Blanka tökéletesen rá tudott hangolódni a cégünk tevékenységére. Segítségünkre volt a weboldalunk szövegeinek megírásában, a termékleírásokban, promóciós anyagok szövegezésében… bármit rá bízhattunk, mert a végeredmény mindig professzionális lett.”

Maszler Kata
KREATÍV VEZETŐ, TAIYAKING HUNGARY

„Bátortalanul kértem segítséget Blankától, de amikor láttam a saját keszekusza gondolataimat rendezve, értelmesen, kiegészítve, nagyon átsegített a vergődő időszakon. Nagyon sokat segített, hogy volt egy összefoglaló, lényegretörő bemutatkozó szöveg ahol képviselhettem magamat és a termékeimet. Blanka személyében, egy kimondottan kedves, empatikus, határidőket betartó, személyt ismertem meg, akinek szakmai hozzáállását, tudását és sokszínűségét a mai napig csodálom.”

Farkas Csenge
TULADONOS, FARKAS CSENGE HANDMADE

„Amikor Blankával összehozott a sors és véleményezte a weboldalam szövegét, azt mondta, lehetne még rajta csiszolni. Meglepett, de izgatottan vártam milyen lesz az, ami ennél is jobb. Beszélgettünk. Habár az ország másik végén élek, ez nem okozott problémát. Blanka véleménye az volt, hogy nem jön át a szövegekből, amilyen valójában vagyok. Amikor elolvastam a nekem írt bemutatkozót… meghatódtam. Imádtam. Az enyém volt. Az első betűtől az utolsóig.”

Garzóné Pálocska Andrea
TULADONOS, YOUR PERFECT DESIGN

„Zölei Blankát, mint szövegírót már több alkalommal megkerestem, hogy helyettem fogalmazzon meg olyan írásokat, amiket nekem -olyan színesen, ahogy ő tud írni- nem sikerült volna papírra vetni. Mélyrehatóan kérdezett bele olyan helyzetekbe, amik szükségesek voltak a szöveg kivitelezéséhez. Meglátott olyan aspektusokat, amik nekem nem jutottak eszembe. Szívből ajánlom mindenkinek. ha személyes vagy céges dolgokat szeretne prezentálni a célközönsége számára.”

Petrovics Olga Grafifruska
TULADONOS, A1 VIZUÁL KFT.

„Blankával a közös munka egy tartalmas, tanulságos, ám jó kedélyű és humorral tűzdelt beszélgetéssel kezdődött. Amikor megkaptam az első tervezetet, leesett az állam. Megdöbbentő, hogy egy másfél órás beszélgetés során milyen profi módon ráérzett arra, hogy mit szeretnék, milyen vagyok én magam. És mindezt úgy formálta szavakba, hogy szó szerint a hitvallásom került ki a kezei közül. Bízd rá magad és nem fogsz csalódni!”

Varsányi Valentina
LAKBERENDEZŐ, HARMÓNIA LAKBERENDEZÉS

„Blanka mindig alapos, maximalista és felkészült. Újfajta szemlélettel ismertetett meg bennünket. Általa értettük meg, hogy a kommunikáció fontos és tanulható!”

Ildikó és Balázs
TULAJDONOSOK, ZÜMI MÉHÉSZET PANNONHALMA